Dambovita: Apa potabila transportata cu cisterna pentru gospodarii din Dambovita, unde fantanile au secat

Cele mai citite

Doua cisterne transporta, sambata, apa potabila pentru mai multe gospodarii din comuna damboviteana Visinesti, dupa ce o parte dintre fantanile din zona au secat din cauza secetei prelungite.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a cerut sprijinul Prefecturii Dambovita, iar autoritatile locale au dispus ca pompierii militari si jandarmii sa trimita în comuna cate o cisterna cu apa potabila, urmand a se stabili la fata locului numarul de transporturi necesar pentru a asigura alimentarea localnicilor.

“Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, condus de prefectul Emilian Rusu, va asigura azi (n.r. – sambata) transport de apa potabila în comuna Visinesti. Aceasta actiune de transport si distribuire a apei potabile se realizeaza cu o cisterna de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Dambovita si o cisterna de la Garnizoana Targoviste, iar la distribuirea apei catre populatie participa pompierii militari de la Detasamentul Moreni si jandarmii damboviteni. Decizia a fost luata dupa ce satenii su sesizat autoritatile locale ca mai multe gospodarii au ramas fara apa dupa ce fantanile din zona au secat în urma secetei prelungite”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, mr. Eduard Telea.

La ora transmiterii acestei stiri, cisternele au ajuns în comuna Visinesti, iar lucratorii inspectoratelor judetene pentru situatii de urgenta si jandarmii distribuie apa localnicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie