Dambovita – Apa calda oprita in Targoviste pentru o luna, din cauza datoriilor la gaze

Cele mai citite

Targovistenii nu vor avea timp de o luna, incepand de miercuri, apa calda, din cauza sistarii furnizarii gazelor catre societatea locala de termoficare.
„Incepand de miercuri se va opri livrarea apei calde in municipiul Targoviste pentru o perioada de maximum 30 de zile din cauza sistarii furnizarii gazelor naturale de catre GDF-Suez. In aceasta perioada se vor executa lucrarile anuale de revizii si reparatii”, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat, Termica Targoviste.
Primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, nu a dorit sa comenteze acest subiect, iar directorul Termica, Ion Popescu, a sustinut ca este intr-o sedinta si nu poate da mai multe informatii in legatura cu sistarea apei calde.
Termica Targoviste merge in pierdere din 2005 si are contractate mai multe imprumuturi.
Daca in urma cu 10 ani Termica avea aproape 22.000 de abonati casnici si peste 700 de agenti economici, acum mai sunt racordati la sistemul centralizat de energie termica aproximativ 6.000 de abonati casnici si mai putin de 200 de agenti economici.
Termica Targoviste a fost infiintata in 1998, iar in ultimii ani au fost facute investitii importante. In 2004 a fost implementat un sistem de cogenerare, iar curentul produs este vandut catre Electrica.

Ultimele articole

Prefectura Prahova respinge cererea de eutanasiere trimisă de cercetători ai Institutului de Utilaj Petrolier

Cercetătorii de la institutul de proiectare IPCUP Ploieşti, care au făcut o cerere de eutanasiere colectivă pe motiv că...

Şeful Penitenciarului Târgşor, jefuit de 7.000 de euro şi de un pistol

Maşina comisarului Florin Stanciu, şeful Penitenciarului de Femei de la Târgşor, a fost jefuită, joi seara, 27 iunie, în Târgovişte....

Proiect pilot pentru Clubul Sportiv Scolar Targoviste

Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte beneficiază de un proiect pilot, în valoare de 1,6 milioane de lei, prin care sunt...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ