Dambovita – Accident de munca la Mechel Targoviste

Cele mai citite

Un muncitor de la Mechel Targoviste a fost ranit, miercuri, in timp ce efectua o lucrarea de sudura la inaltime, pe un pod rulant, iar o macara l-a lovit.
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, Mihaela Savu, muncitorul a ramas pe podul rulant circa un sfert de ora si a fost coborat de acolo de pompieri.
„Este vorba de un barbat de 40-45 de ani caruia i s-a acordat ajutor medical. Nu se stie la acest moment exact cum s-a produs accidentul, din primele informatii muncitorul efectua lucrari de sudura si a fost lovit de o macara. Cel mai probabil, cel care manevra macaraua nu l-a vazut. Se pare ca muncitorul accidentat are o mana si un picior rupte“, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Mihaela Savu.
La momentul cand a fost coborat de pe scara rulanta muncitorul era constient si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste.
Politia a demarat o ancheta in acest caz. Investigatii vor face si inspectorii de munca pentru a verifica daca erau respectate normele de protectie a muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img