Dâmboviţa – Accident cu patru răniţi, la Ulmi

Dâmboviţa – Accident cu patru răniţi, la Ulmi

Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DJ 711, la intrarea în localitatea dâmboviţeană Ulmi, după ce un şofer nu a oprit la semnul STOP şi s-a ciocnit cu o Dacie care a fost proiectată într-un camion.
Toţi pasagerii din Dacie, două femei, un copil şi un bărbat, au fost răniţi şi au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, Mihaela Savu, accidentul s-a produs într-o intersecţie din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate. Maşina acestuia s-a ciocnit cu o Dacie care circula regulamentar şi care a fost proiectată într-un autocamion cu remorcă ce era oprit pentru a acorda prioritate la dreapta. Camionul este înmatriculat în Cehia.
La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru descarcerarea persoanelor rănite şi pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.