Dambovita – Un barbat ascundea in casa tigari, alcool si titei, fara acte de provenienta

Cele mai citite

Tigari confiscate de politistii damboviteni, in urma unei descinderi
Tigari confiscate de politistii damboviteni, in urma unei descinderi

In baza datelor si informatiilor obtinute de lucratorii Politia Orasului Gaesti si in baza autorizatiei de perchezitie  emisa de catre Judecatoria Gaesti, s-a actionat in comuna Visina, satIzvoru, la Intreprinderea individuala a unui barbat de 37 de ani si la domiciliul acestuia pe linie de contrabanda si evaziune fiscala.

Cu aceasta ocazie s-a constatat ca acesta detinea in afara antrepozitului fiscal, in scop comercial cantitatea de 1086 pachete tigarete de diferite marci, care aveau aplicate banderole de marcaj fiscal emise de autoritatile din Republica Moldova si Ucraina.

De asemenea,  la domiciliul acestuia a fost gasita cantitatea de 1170 litri de alcool fara banderole de afisaj fiscal, pe care intentiona sa o comercializeze prin intermediul magazinului sau.

Toate marfurile descrise mai sus au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Totodata, s-a gasit cantitatea de 1200 litri produs petrolier (titei) despre care numitul barbatul a refuzat sa dea declaratii cu privire la provenienta.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazuta si pedepsita de Legea 571/2003 modificata prin O.G. 54/2010.

 

 

 

 

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie