Dacă va candida Oprescu,Fostul prefect de Ialomiţa, Marian Bălan, va demisiona din PSD

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Sorin Oprescu la Calarasi (46)Sorin Oprescu la Calarasi (51)Este oficial. Social-democratul Marian Bălan, fost prefect de Ialomiţa, s-a hotărât să-l susţină pe Sorin Oprescu în cursa electorală pentru preşedinţie, în cazul în care edilul actual al Bucureştiului îşi va anunţa candidatura.
Marian Bălan a admis, sâmbătă, la Călăraşi, că dacă Sorin Oprescu va lua decizia să candideze, el va demisiona din PSD şi se va ocupa de campania electorală a acestuia.
Înţelegerea pare deja parafată, dovadă că Marian Bălan şi-a intrat serios în rol pe parcursul vizitei lui Sorin Oprescu la Călăraşi, „doctorul” sfătuindu-se destul de des cu prietenul său.
Dacă stăm să ne gândim bine, Marian Bălan nu a mai fost văzut de foarte mult timp la acţiunile social-democraţilor (fiind evidentă răcirea relaţiilor dintre el şi organizaţia Ialomiţa), dar nici în viaţa publică.
Chiar dacă Sorin Oprescu pare să nu reprezinte la acest moment o ameninţare prea mare pentru social-democraţi, democrat-liberali, sau chiar liberali, trebuie să recunoaştem că bucureşteanul a mai făcut o dată figura, la primăria Capitalei, când a „bătut” toate partidele, cu susţinerea membrilor lor cu tot. Aşa că, nu se ştie cum vor ieşi „cărţile”.
Vom vedea până la urmă ce şanse va avea fiecare dintre candidaţi şi cine va intra în turul doi, în condiţiile în care electoratul este extrem de indecis şi dezamăgit de actuala clasă politică.
(L.M.)

3 COMENTARII

  1. Fireste, in Ialomita si Calarasi Oprescu nu va umbla sub brat cu macheta Centurii Suspendate a Bucurestiului, promitand ca o va termina pana in decembrie 2009. Nu are de ce sa isi atraga oprobiul localnicilor, obisnuiti cu turme de vaci si oi la periferia oraselor, asemeni Bucurestiului din ultimii doi ani. Nu a promis celor din Baragan pasaje subterane si nu s-a perindat prin televiziunile locale spunand “Nu am timp sa candidez la Presedintie, am o datorie edilitara fata de cei care m-au ales”. Dom’ doctor stie bine ca halatul gri pe care l-a imbracat acum nu il va trimite in turul al II-lea, dar e la fel de constient ca procentele adunate (multe, putine) ar fi ajuns in capitalul opozantilor lui Basescu. Iar cu Marinarul are o intelegere serioasa, fara sa ia in calcul ca actualul Presedinte i-a infundat pe toti cei ce l-au ajutat candva (Plesu, Patriciu, Liiceanu, Dinescu, Vantu s.a.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img