Cutremur de 3,5 grade Richter în judeţul Buzău, sâmbătă dimineaţa

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs sâmbătă dimineaţa, 11 mai,  la ora 5.38 ora locală (2.38 UTC) în zona Vrancea, judeţul Buzău, conform informaţiilor publicate pe site-ul Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).Seismul a avut loc la o adâncime de 145 de kilometri, iar intensitatea epicentrală a fost I pe scara Mercalli.

Mud-Volcano

Localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (40 km), Vălenii De Munte (50 km), Râmnicu Sărat (53 km), Buzău (55 km), Târgu Secuiesc (55 km).
În această săptămână au mai avut loc patru cutremure în zona seismică Vrancea cu o magnitudine situată între 2,7 şi 3,9 grade pe scara Richter. Seismul de 3,9 grade a avut loc vineri seara, la ora 22.46 ora locală (19.46 UTC), în judeţul Vrancea, la o intensitate epicentrală II pe scara Mercalli. Oraşele cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (38 km), Focşani (45 km), Târgu Secuiesc (49 km), Râmnicu Sărat (50 km) şi Mărăşeşti (52 km).

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie