Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea celor doi proxeneti arestati in cazul prostituatelor de lux

Cele mai citite

 

 

 

Ion Tamarjan, la iesirea din Penitenciarul Slobozia
Ion Tamarjan, la iesirea din Penitenciarul Slobozia

 

 

 

 

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest a lui Ion Valeriu Tamarjan si Relu Cornel Costan, acuzati de recrutarea a zeci de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux.

De serviciile acestor fete care activau sub paravanul unor agentii de fotomodele,  au beneficiat o serie de persoane publice.

Tribunalul Ialomita prelungise mandatele de arestare emise pe numele celor doi din mai. Curtea de Apel Bucuresti a admis insa, luni, contestatiile celor doi, astfel ca a dispus eliberarea lor.

Tribunalul Ialomita va incepe din 24 noiembrie judecarea procesului celor patru barbati acuzati de recrutarea a 80 de fete pe care le-au racolat pentru evenimente de moda, dar le-au plasat ca prostituate de lux.

Saptamana trecuta, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Ialomita i-au trimis in judecata pe Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.

 

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ