Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea celor doi proxeneti arestati in cazul prostituatelor de lux

Data:

 

 

 

Ion Tamarjan, la iesirea din Penitenciarul Slobozia
Ion Tamarjan, la iesirea din Penitenciarul Slobozia

 

 

 

 

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest a lui Ion Valeriu Tamarjan si Relu Cornel Costan, acuzati de recrutarea a zeci de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux.

De serviciile acestor fete care activau sub paravanul unor agentii de fotomodele,  au beneficiat o serie de persoane publice.

Tribunalul Ialomita prelungise mandatele de arestare emise pe numele celor doi din mai. Curtea de Apel Bucuresti a admis insa, luni, contestatiile celor doi, astfel ca a dispus eliberarea lor.

Tribunalul Ialomita va incepe din 24 noiembrie judecarea procesului celor patru barbati acuzati de recrutarea a 80 de fete pe care le-au racolat pentru evenimente de moda, dar le-au plasat ca prostituate de lux.

Saptamana trecuta, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Ialomita i-au trimis in judecata pe Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...