Cupa Iernii la fotbal, castigata de tinerii democrat-liberali

Cele mai citite

Tinerii democrat-liberali au castigat Cupa Iernii la fotbal
Tinerii democrat-liberali au castigat Cupa Iernii la fotbal

Cupa Iernii la fotbal in sala si-a desfasurat si ultimul act, finala, care a fost castigata de echipa sustinuta de membrii Organizatiei de Tineret a PDL Calarasi – „Tineret PDL Calarasi“.

Competitia a adunat laolalta fotbalisti legitimati si amatori din  judet, participand echipe din Calarasi, Oltenita, Independenta si Ciocanesti. Finala s-a jucat intre FC GEPO Calarasi, echipa formata din jucatori legitimati si „Tineret PDL Calarasi“, echipa formata din membri de la Organizatia de Tineret a PDL Calarasi si patru jucatori legitimati. Meciul a fost castigat de „Tineret PDL Calarasi“ dupa executarea loviturilor de la 7 m, in timpul regulamentar de joc scorul fiind egal, 5-5.

„Cupa Iernii“ la fotbal in sala a fost organizata de Organizatia de Tineret a PDL Calarasi, cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Calarasi.

Dragos Coman, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PDL Calarasi: „Este onorant pentru noi ca aceasta competitie incepe sa devina o obisnuinta in viata fotbalistica din Calarasi. Valoarea acestui mini campionat este in crestere de la an la an, din ce in ce mai multi jucatori legitimati dorind sa participe. Noi vom sustine si participarea in numar mare a celor care joaca fotbal de placere. Imi doresc ca incepand cu anul 2012 sa jucam fotbal de sala in sala Polivalenta a Calarasiului, pentru ca sala de la stadion s-a dovedit neincapatoare pentru iubitorii fotbalului, in special in zilele de sambata si duminica. Vreau sa ii felicit pe toti participantii la competitie si sa le multumesc ca au facut din fair-play principiul care a guvernat aceasta intrecere“.

Marga Nicolae

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img