Ilfov – Cupa de Box a orasului Voluntari, la editia a IV-a

Data:

Cupa de Box a orasului Voluntari se doreste a fi un spectacol sportiv, unde isi vor da concursul peste 50 de sportivi amatori, cadeti, juniori si seniori, legitimati la cluburi de renume precum Steaua, Dinamo, Rapid, Olimpia, Clubul Sportiv Calarasi, Clubul Sportiv Petrolul Ploiesti, Box Club Simion, Box Club Lacatus, Metrorex, CSOV 2005.
Anul acesta, surpriza spectacolului pugilistic va fi asigurata de prezenta Lotului National de Box feminin tineret si junioare, care va oferi 8 meciuri senzationale. Printre cele mai marcante sportive ce vor participa se numara Duta Steluta de 3 ori vicecampioana mondiala 2006, 2008, 2010, Pantis Melinda si Pavel Alina campioane nationale.
Cupa de Box are loc la initiativa domnului Primar Pandele Florentin Costel si a Consiliului Local Voluntari in colaborare cu Federatia Romana de Box a Municipiului Bucuresti, Directia Judeteana Tineret si Sport Ilfov, reprezentata prin dl. Constantin Niculae.

Cupa de Box a orasului Voluntari va avea loc, sambata 9 aprilie, la sala de sport Andreea Isarescu, din str. Tudor Vladimirescu, nr. 40, incepand cu orele 15.00. Intrarea este libera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...