Cupa Davis: Victor Hanescu a jucat perfect, Adrian Ungur a revenit spectaculos

Data:

Romania se afla la conducere in fata Ecuadorului, 2-0, dupa primele doua meciuri din cadrul intalnirii de la Centrul National de Tenis din Capitala, avand ca miza calificarea in Grupa Mondiala a Cupei Davis.

Victor Hanescu nu a intampinat dificultati in fata unui tenismen aflat la debutul intr-o partida de Cupa Davis si a castigat cu un simetric 6-2, 6-2, 6-2, intr-o ora si 49 de minute. Cu un serviciu deosebit de sigur (Endara n-a beneficiat de nicio sansa de break), scurte de efect si avansari la fileu oportune, romanul si-a dominat adversarul la toate capitolele, de la inceput pana la sfarsit.

La final, Victor Hanescu s-a aratat multumit ca a incheiat repede conturile. “Am facut un meci bun. N-a fost complicat si am terminat repede. Asta mi-am si dorit, sa nu stau mult pe teren. Totusi, a fost destul de obositor. La dublu, sigur va fi mai usor pentru ca nu voi avea de acoperit decat jumatate de teren”, a spus Hanescu in cadrul unei conferinte de presa. Hanescu n-a fost incomodat de jocul liftat al ecuadorianului. “Endara nu are un joc deranjant. Mi-a convenit stilul lui”, a punctat Hanescu.

In al doilea meci al intalnirii Romania – Ecuador, Adrian Ungur a revenit spectaculos si l-a invins pe Giovanni Lapentti cu 6-7, 4-6, 6-3, 6-4, 6-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...