CS Otopeni – FC Snagov, duelul celor doua echipe ilfovene!

FC Snagov a inregistrat, in fata CS Otopeni, cea de-a treia infrangere consecutiva si seria pare sa nu se mai termine. Echipa antrenata de Laurentiu Tudor si George Dumitru a ajuns la un golaveraj rusinos: 1-12.

In ciuda schimbarilor masive de jucatori in pauza de vara, Otopeniul arata din ce in ce mai bine, iar pe teren propriu pare de neinvins. Duelul dintre cele doua echipe ilfovene s-a terminat cu victoria Otopeniului, scor 3-1, iar in turul urmator al Cupei Romaniei, echipa lui Tudorel Dumitru va intalni o echipa din Liga I.

Snagovul, sustine Liga2.ro, a inceput meciul contra Otopeniului cu dorinta de a spala rusinea din campionat si a pornit furibund spre poarta lui Sardescu. Dinu a ratat incredibil din fata portii, trimitand cu capul la incheietura barelor. De partea cealalta, gazdele nu s-au lasat mai prejos si au reusit sa inscrie prin Dedu, insa golul a fost anulat pe motiv de offside.

Snagovul se poate razbuna pentru infrangerea din Cupa cu o victorie astazi, pe acelasi teren, impotriva gruparii CS Otopeni, in cea de-a treia etapa a campionatului. (Anca Alexe)

Leave a Reply

Your email address will not be published.