CS Otopeni a invins pe Viitorul Constanta

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Nou promovata Viitorul Constanta a venit la Otopeni cu dorinta de a castiga. Dar cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, Viitorul Constanta a pierdut toate cele trei puncte puse in joc, in fata unei echipe mai experimentate.

Sursa foto liga2.ro
Sursa foto liga2.ro

Prelungirile au fost traite la intensitate maxima de catre ambele echipe, mai ales de catre cei de la Viitorul Constanta, care puteau produce surpriza de a egala pe final de meci.

Scor final CS OtopeniViitorul Constanta 2-1.

Andreea Chicuş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img