Crucea Rosie Calarasi a castigat locul trei la Concursul Detasamentelor de Interventie la Dezastre

Data:

Echipa Crucii Rosii Calarasi           Foto: Adevarul
Echipa Crucii Rosii Calarasi Foto: Adevarul

Concursul Detasamentelor de Interventie la Dezastre a Crucii Rosii Romane, faza zonala, s-a desfasurat la Amara. Au participat judetele Calarasi, Ialomita, Dambovita, Giurgiu, Prahova, Arges si Teleorman.

Crucea Rosie Calarasi a participat cu un detasament complet la aceasta competitie. Membrii detasamentului sunt: Nicolae Catalin Pasarica – coordonator detasament, Calin Gheorghe, Marian Paun,  Sorin Toma si  Bogdan Zlate – membrii voluntari.  

Concursul a avut trei probe. Proba eliminatorie a fost „prezentarea componentei rucsacului de prim ajutor, o proba teoretica si una practica.  

Locul intii la teorie

Calarasenii au iesit pe locul intai la proba teoretica, iar la proba practica au dat dovada de rapiditate, indemanare, cunostinte aprofundate de anatomie si psihologie.

Detasamentul de Interventie la Dezastre a Crucii Rosii Calarasi a ocupat locul trei.

Locul intai fiind ocupat de Dambovita si locul doi de Ialomita – acestea doua participa de zece ani, anual la aceste competitii si au foarte multa experienta, dupa cum informeaza Adevarul.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...