Cristache Rădulescu a semnat adeziunea la organizaţia PSD Ilfov

Cele mai citite

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu este, din 4 iunie, cel mai nou membru al PSD Ilfov.

cristache r.

Cu o activitate bogată şi recunoscută în domeniul administrativ, dar şi în cel legislativ, Cristache Rădulescu va fi preşedintele Ligii Aleşilor Locali a PSD Ilfov. Această poziţie a fost ocupată până la această dată de primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, care a renunţat de bună voie la această funcţie, şi va rămâne vicepreşedinte al PSD Ilfov, la fel ca toţi primarii social democraţi din judeţ.

Preşedintele PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea, a declarat că organizaţia PSD Ilfov respectă cu stricteţe Protocolul USL în teritoriu, ca şi până acum. Social democraţii îşi doresc să continue fără sincope activităţile alături de partenerii liberali, progresişti şi conservatori, PSD Ilfov fiind întru totul pentru cooperare, parteneriat sincer şi ajutor reciproc în judeţ.

AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie