Cristache Rădulescu a semnat adeziunea la organizaţia PSD Ilfov

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu este, din 4 iunie, cel mai nou membru al PSD Ilfov.

cristache r.

Cu o activitate bogată şi recunoscută în domeniul administrativ, dar şi în cel legislativ, Cristache Rădulescu va fi preşedintele Ligii Aleşilor Locali a PSD Ilfov. Această poziţie a fost ocupată până la această dată de primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, care a renunţat de bună voie la această funcţie, şi va rămâne vicepreşedinte al PSD Ilfov, la fel ca toţi primarii social democraţi din judeţ.

Preşedintele PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea, a declarat că organizaţia PSD Ilfov respectă cu stricteţe Protocolul USL în teritoriu, ca şi până acum. Social democraţii îşi doresc să continue fără sincope activităţile alături de partenerii liberali, progresişti şi conservatori, PSD Ilfov fiind întru totul pentru cooperare, parteneriat sincer şi ajutor reciproc în judeţ.

AGERPRES

Un Comentariu la "Cristache Rădulescu a semnat adeziunea la organizaţia PSD Ilfov"

  1. Pingback: Cristian Preda: M-am înscris în Fundaţia Mişcarea Populară; asta nu înseamnă o demisie din PDL | Ziarul Semnal de Dambovita

Leave a Reply

Your email address will not be published.