Crin Antonescu, mulţumit de activitatea organizaţiei judeţene PNL Giurgiu

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

crinantonescuPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a mulţumit organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu pentru activitatea politică depusă până în acest moment şi a spus că şi el va fi alături de liberalii giurgiuveni în calitatea lui de preşedinte al partidului, cu ocazia vizitei pe care a efectuat-o vineri în judeţul Giurgiu.
„Organizaţia PNL Giurgiu este o forţă, fiind printre organizaţiile de partid cu cele mai bune rezultate din ţară la ultimele alegeri, şi vă asigur că şi eu voi fi alături de voi şi, totodată, voi fi un altfel de preşedinte al României“, a declarat vineri, 4 septembrie, la Giurgiu, Crin Antonescu, la întâlnirea cu liberalii giurgiuveni.
El a fost întâmpinat în localitatea Adunaţii Copăceni din judeţul Giurgiu de membrii PNL Giurgiu şi de reprezentanţii tinerilor liberali din judeţ după care s-a deplasat în municipiul Giurgiu unde a avut o întâlnire, la Ateneul Nicolae Bălănescu, cu liderii PNL Giurgiu, primarii, viceprimarii şi simpatizanţii PNL din judeţ.
El a spus tuturor celor prezenţi că va fi un preşedinte al tuturor românilor, iar PNL nu va fi un partid favorizat după instalarea lui la Cotroceni pentru că PNL nu are nevoie de un preşedinte la Cotroceni, ci de un preşedinte puternic de partid.
Crin Antonescu a fost însoţit în vizita pe care a desfăşurat-o la Giurgiu de Călin Popescu-Tăriceanu, de secretarul general al PNL, Radu Stroe, şi de parlamentari liberali din judeţ.
El a fost întâmpinat la Giurgiu de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, de vicepreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Gavrilă, preşedintele organizaţiei de tineret a liberalilor din judeţ, Ionel Muscalu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, senatorul PNL de Giurgiu, Vasile Mustăţea şi purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu, Dragoş Ujeniuc.
(Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie