CRFPA Călărași reia programele de formare profesională

Cele mai citite

Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor (CRFPA) Călăraşi reia programele de pregătire profesională suspendate, precum și organizarea examenelor de absolvire.

Mulțumim pentru că ați dat dovadă de responsabilitate și vă așteptăm cu drag să ne revedem, în condiții de siguranță și cu respectarea regulilor de prevenire, în contextul epidemiologic actual! Pentru înscrieri sau orice informație, vă așteptăm la sediul nostru sau la următoarele date de contact: telefon: 0242/314.353, e-mail: [email protected]ˮ, se arată în mesajul CRFPA Călărași, postat pe un site de socializare.

Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi este o instituţie de interes regional, cu personalitate juridică, în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Activitatea de formare profesională este coordonată metodologic de Consiliul Naţional de Formare Profesionala a Adulţilor, iar evaluarea, autorizarea și monitorizarea intră în competența Comisiei judeţene de autorizare (constituită în cadrul Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale Călăraşi).

CRFPA Călăraşi, ca instituţie de interes regional, pentru desfăşurarea activităţii, are arondate șase judeţe: Buzău, Brăila, Constanța, Călăraşi, Ialomiţa și Tulcea.

Programele de formare profesională oferite au fost identificate în urma evaluării nevoilor de pregătire de pe piaţa forţei de muncă din regiunea arondată Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi Călăraşi. În prezent, CRFPA Călărași oferă servicii de formare profesională pentru adulţi în 36 de ocupaţii structurate în următoarele domenii: agricultură, informatică și automatizări, construcţii, confecţii textile, comerţ, turism, alimentaţie publică, servicii, industrie.

Serviciile furnizate de Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi sunt următoarele: formarea profesională a adulţilor în vederea dobândirii, menţinerii și ridicării nivelului competitivităţii profesionale pe piaţa muncii; informarea și consilierea profesională; evaluarea și monitorizarea formării profesionale; certificarea formării profesionale a adulţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img