Covid19 lovește și Primăria Dobroești

Covid19 lovește și Primăria Dobroești

Viceprimarul comunei Dobroești, Ștefan Condu, a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că un angajat al primăriei a fost depistat pozitiv la testul Covid19. Ștefan Condu îl acuză pe primarul localității, Valentin Condu, că nu a luat măsurile legale care se impun:

“Momentan, de la data confirmarii, nu s-a luat nici o măsură înafară de o dezinfecție sumară a primăriei.

Fac apel public la primarul ales să ia măsuri DE ÎNDATĂ, conform legii!
Trebuie să testeze toți salariații!
Nu te poti juca cu sanatatea oamenilor!
Mai ales că vin și cetățeni ai comunei cu diverse probleme zi de zi în primărie.

Să urmeze exemplul celor de la Consiliul județean Ilfov, care au luat toate măsurile necesare intr-o situație asemănatoare și au închis pentru dezinfecție. Așteptăm același lucru și la noi in primărie.”

Update 21.37

Contactat de redacția noastră primarul Valentin Condu dezminte afirmațiile viceprimarului:

Țin să menționez faptul că persoana depistată pozitiv nu a intrat in sediul primăriei. Locul său de muncă este la Grădinița nr. 2 unde s-a făcut dezinfecție cu Relly-on Vircon. Suplimentar, sora persoanei depistate și care lucrează la compartimentul contabil împreună cu cele 2 colege au fost trimise acasă imediat, in vederea izolării și testării. Pe lista transmisă de către DSP nu figurează sora celei confirmate. În plus, în sediul primăriei s-au făcut 2 acțiuni de dezinfecție. Miercuri sunt programați pentru testare toți cei din rândul personalului, care au cerut acest lucru. În intervalul 15-23 Iulie nici o altă pers din primărie nu a prezentat simptome. Înțeleg că domnul viceprimar dorește blocarea activității primăriei dar, după discuțiile cu DSP, nu a rezultat necesitatea unei astfel de măsuri.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments