Corneliu Vadim Tudor: Vreu să fac puţină ordine în PRM Giurgiu

Data:

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor,
a declarat joi, la Giurgiu, că vrea să facă ordine în filiala judeţeană, declarându-se nemulţumit de activitatea acesteia.
„Vreau să fac şi puţină ordine în partid pentru că am auzit că sediul organizaţiei judeţene a PRM Giurgiu stă închis cu lacătul pe uşă, iar conferinţele de presă nu se ţin cu anii“, a spus Corneliu Vadim Tudor, la o întâlnire cu jurnaliştii.
El a adăugat că este supărat pe situaţia din filiala Giurgiu şi a confirmat faptul că aproximativ 3.000 de membri ai Partidului Poporului din judeţ au solicitat să intre în PRM.
„Alegerile bat la uşă şi, în astfel de vremuri, partidul nu dă oameni afară îi primeşte“, a afirmat preşedintele PRM.
Liderul filialei Giurgiu a Partidului Poporului, Ion Dicu, a declarat că a ales să vină la PRM pentru că PP nu a fost înregistrat şi cei aproximativ 3.000 de membri din judeţ au fost atraşi de platforma politică a formaţiunii conduse de Corneliu Vadim Tudor şi de oamenii din acest partid.
Magistraţii Secţiei a IV-a civile a Curţii de Apel Bucureşti (CAB) au admis, la 1 aprilie, mai multe excepţii formulate de diferiţi intervenienţi în dosarul privind înregistrarea Partidului Poporului, înfiinţat de Dan Diaconescu, respingând în acest fel înscrierea formaţiunii în registrul partidelor politice, decizia CAB fiind irevocabilă.
Pe 29 noiembrie 2010, magistraţii Tribunalului Bucureşti admiseseră cererea de înregistrare a Partidului Poporului în registrul partidelor politice, însă decizia a fost contestată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...