Copresedintii USL Prahova: „Revocarea presedintilor Camerelor, un act de democratie pura”

Cele mai citite

Copresedintii USL Prahova, Mircea Cosma (PSD) si Mircea Rosca (PNL), au declarat, miercuri, pentru AGERPRES ca revocarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului a reprezentat un act de democratie pura.
„Ce s-a intamplat aseara (marti – n.r.) a fost un exercitiu democratic. Majoritatea din Parlament si-a ales sefii, presedinte de Senat si presedinte de Camera. Nu se putea presedinte in minoritate la una din ele pentru ca asa e in democratie. (…) A fost un exercitiu de democratie pura”, a declarat presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma.
Liderul liberalilor prahoveni, Mircea Rosca, a apreciat, de asemenea, ca revocarea Robertei Anastase si a lui Vasile Blaga de la sefia Camerei Deputatilor, respectiv a Senatului a fost un „exercitiu democratic” necesar, Guvernul Ponta neavand nevoie de „frane”.
„Ce s-a intamplat mi se pare conform Regulamentului de functionare al Camerei Deputatilor si al Senatului. Este un act democratic. USL are un proiect si si-a asumat o responsabilitate in fata cetatenilor si nu cred ca isi mai permite frane de genul Traian Basescu. Frane de acest gen trebuie stopate in spiritul democratic si trebuie lasat USL-ul sa isi duca lucrarea pana la capat. Nu putem sa mai mergem cu jumatati de masura si cu frane trase. (…) Domnul Vasile Blaga si Roberta Anastase franau cu orice posibilitate proiectele sau initiativele Guvernului Ponta si ale USL-ului”, a spus Rosca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie