Cooperarea romano-bulgara, prioritara pe agenda autoritatilor de pe malul Borcei

Cele mai citite

Pentru dinamizarea şi dezvoltarea afacerilor transfrontaliere în zona District Silistra-Judeţ Călăraşi, Consiliul Judeţean lansează, joi, 30 mai, în calitate de partener, un proiect ce urmăreşte cooperarea româno-bulgară.

Lunca Dunarii

„Depăşirea obstacolelor – Infrastructură de afaceri şi servicii integrate transfrontaliere în zona District Silistra – Judeţ Călăraşi”, este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 1.388.860,94 euro, din care 1.178.031,85 euro este valoarea nerambursabilă, 180.551,92 euro reprezintă cofinanţarea de la bugetele naţionale şi 30.277,17 euro este contribuţia proprie a partenerilor. Proiectul îşi propune revigorarea condiţiilor de desfăşurare a cooperării transfrontaliere în domeniul afacerilor şi încurajarea antreprenoriatului în zona District Silistra – Judeţ Călăraşi prin construirea şi integrarea infrastructurii de afaceri şi a serviciilor transfrontaliere. ”Construirea unui Centru Logistic la Silistra va completa activitatea Centrului de afaceri Călăraşi şi va contribui la dezvoltarea economică şi socială a regiunii de graniţă, prin interconectarea mediului de afaceri de pe ambele maluri dunărene”, spun autorităţile locale.

adevarul.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img