Contrabandă cu ţigări depistată la Giurgiu

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Marţi, 1 septembrie, între orele 09.00 şi 12.00, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Giurgiu au executat o acţiune în Piaţa Centrală şi Autogară pentru combaterea şi prevenirea comerţului ilicit stradal.
Pe timpul acţiunii au fost identificate trei persoane care ofereau ţigări de contrabandă spre vânzare, fără a poseda autorizaţie.
Astfel, au fost descoperite M. Luminiţa, de 36 ani, din Giurgiu, în timp ce oferea spre vânzare 13 pachete cu ţigări, C. Daniela, de 18 ani, din Giurgiu, în timp ce oferea spre vânzare 7 pachete cu ţigări şi C. Silvia Constanţa, de 22 ani, din comuna Gogoşari, sat Izvoru, în timp ce oferea spre vânzare 13 pachete cu ţigări.
Persoanele respective au fost sancţionate contravenţional, conform art. 1, litera e, din Legea 12/90, cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img