Consulul General al Turciei, Ali Bozcaliskan, în vizită la Primăria Călărași

Consulul General al Turciei, Ali Bozcaliskan, în vizită la Primăria Călărași

vizita consulului general al Turciei la Calarasi (1)vizita consulului general al Turciei la Calarasi (2)vizita consulului general al Turciei la Calarasi (3)Vineri, 16 mai, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin a primit vizita Consulului General al Turciei, Ali Bozcaliskan. Din delegația prezentă la Primăria municipiului Călărași au mai făcut parte și vice consulul, atașatul comercial, atașatul pe servicii religioase și secretarul general al Asociației oamenilor de afaceri turci.
Motivul vizitei delegației turce la Călărași a fost reprezentat de punerea pietrei de temelie a Geamiei turcești din municipiu.
La întrevedere s-au discutat oportunități de colaboarare la nivel economic și cultural, precum și posibilitatea înfrățirii municipiului Călărași cu un oraș, cu caracteristici apropiate municipiului nostru, din Turcia.
La finalul întâlnirii s-a concluzionat, de ambele părți, că, în cel mai scurt timp, se vor întreprinde acțiuni ce vor putea duce la identificarea de oportunități de investiții în municipiul Călărași, precum și de realizarea de schimburi cultural între cele două țări.

Alte articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.