Consiliul Judetean Prahova va cere sapte milioane de lei din fondul de rezerva al Guvernului pentru deszapezire

Cele mai citite

Consiliul Judetean (CJ) Prahova va solicita o alocare de sapte milioane de lei din fondul de rezerva al Guvernului pentru deszapezire, presedintele CJ, Mircea Cosma, estimand ca totalul necesar pentru acest sezon va fi de zece milioane de lei.
„Suma alocata pentru activitatile de deszapezire a fost de trei milioane de lei. Avand in vedere cantitatile mari de zapada din ultima perioada, este nevoie de o suplimentare a acestor fonduri. Din estimarile noastre, activitatea de deszapezire va ajunge la aproximativ zece milioane de lei, dintre care sapte ii vom cere din fondul de rezerva al Guvernului, care trebuie sa intervina in astfel de situatii“, a declarat Mircea Cosma.
Cinci firme efectueaza activitatea de deszapezire pe cei 865 de kilometri de drumuri judetene din Prahova, judetul fiind impartit in opt sectoare.

Ultimele articole

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii: „Există bani de pensii! TUTUROR PENSIONARILOR LE TRANSMIIT SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN NOI!”

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a asigurat joi seara, în județul Maramureș, că Legea pensiilor este sustenabilă,...

CJ: Regia Județeană de Drumuri Argeș a demarat operațiunile de deszăpezire și montat de parazăpezi

Consiliul Județean Argeș anunță participanții la traficul rutier că, în perioada 27 noiembrie - 29 noiembrie 2023, va efectua,...

Senatorul USR Narcis Mircescu, despre răzgândirea Guvernului privind renunțarea la micșorarea plafoanelor pentru plățile cash: ”O bâlbâială rușinoasă a Guvernului”

Guvernul României a renunțat marți 7 noiembrie a.c. la micșorarea plafoanelor pentru plățile cash. Inițial, plafonul maxim pentru plăți...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ