Consiliul Judeţean Prahova a anunţat o „reducere de Black Friday”: scade cu 40% numărul angajaţilor aparatului propriu al instituţiei!

Cele mai citite

Aleşii din Consiliul Judeţean Prahova au aprobat, vineri, reducerea organigramei aparatului propriu al instituţiei cu 101 posturi. Decizia a fost luată la propunerea noului preşedinte al CJ Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu. Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2021, CJ Prahova va avea, în aparatul propriu, un număr de 146 de posturi, faţă de 247 câte sunt în prezent.

Consiliul Judeţean Prahova a aprobat, la propunerea preşedintelui Iulian Dumitrescu (PNL), reducerea cu 101 posturi a aparatului propriu al administraţiei publice judeţene. Începând cu data de 1 ianuarie 2021, Consiliului Judeţean Prahova va avea, în aparatul propriu, un număr de 146 de posturi, faţă de 247 câte sunt în prezent”, a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, Consiliul Judeţean Prahova.

Potrivit instituţiei, posturile din noua organigramă vor fi ocupate „conform prevederilor legale, pe bază de concurs”, iar în urma concedierilor se va face o economie de 12 milioane de lei anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img