Consiliul Județean Ilfov a organizat o licitație de 123 de milioane de lei pentru achiziționarea de gunoiere, pubele și containere

Cele mai citite

Pe portalul de achiziții publice SEAP, Consiliul Județean Ilfov a anunțat luni lansarea unei licitații pentru achiziționarea a 31 de autocompactoare destinate colectării gunoiului, 281.899 de pubele și 694 de containere pentru depozitarea deșeurilor.

De asemenea, se dorește achiziționarea a 48 de sisteme informatice pentru cântărire și 127.601 de unități individuale de compostare. Valoarea totală estimată a acestor echipamente se ridică la suma de 123 milioane de lei și va fi finanțată prin fonduri europene, prin intermediul Programului Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Licitația are ca obiect furnizarea de echipamente și bunuri destinate colectării și transportului deșeurilor în județul Ilfov. Aceasta include instalarea, punerea în funcțiune, instruirea personalului și asigurarea serviciului de service în perioada de garanție pentru recipiente special concepute pentru pre-colectarea deșeurilor și dotate cu sisteme de identificare compatibile cu cele ale autogunoierelor compactoare.

În procesul de evaluare a ofertelor, aspectul financiar reprezintă 80% din criteriile de selecție, în timp ce garanția comercială acordată pe lângă cele 24 de luni prevăzute în caietul de sarcini va avea o pondere de 20%.

Ofertantul trebuie să prezinte dovezi că, în ultimii cinci ani, a furnizat și pus în funcțiune produse în valoare totală cumulată, fără TVA, de minimum 80.000.000 de lei pentru lotul 1 și 20.000.000 de lei pentru lotul 2.

Pentru colectarea selectivă a deșeurilor, pubelele vor avea capacități de 80 sau 120 litri, în timp ce containerele vor fi disponibile în variante de 660 litri sau 1.100 litri. În plus, vor fi necesare containere de 3 metri cubi pentru deșeuri periculoase și containere de 22 metri cubi pentru deșeuri voluminoase. Unitățile de compostare individuală vor avea o capacitate de 260 litri.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 21 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Individul care a fost internat la spital în urma incendiului din Aluniș este bănuit că ar fi declanșat el însuși focul la locuința sa

Au apărut informații proaspete cu privire la incendiul devastator din Aluniș, în urma căruia două locuințe, un vehicul și...

Alte articole din aceasta categorie