Consiliul Judetean Ialomita are doi consilieri noi – Dedu Valeriu si Gheorghe Nicolae

Cele mai citite

Doi consilieri noi vor activa la Consiliul Judetean Ialomita
Doi consilieri noi vor activa la Consiliul Judetean Ialomita

Gheorghe Nicolae (PDL) si Dedu Valeriu (PSD) sunt cei doi consilieri care vor activa in Consiliul Judetean Ialomita, in urma demisiei lui Ion Grigore (PDL) si Vasile Olaru (PSD).

Ca urmare a hotararii de validare a mandatului de consilier judetean al domnului Gheorghe Nicolae si a depunerii juramantului, a fost completata si comisia pentru amenajarea teritoriului, urbanism, agricultura si dezvoltare regionala.

Profesorul Valeriu Dedu va depune juramantul in sedinta urmatoare, nefiind prezent, din motive obiective, la sedinta de validare.

„Apreciez in mod deosebit activitatea pe care a desfasurat-o domnul consilier Grigore. Domnia sa, din motive obiective, a demisionat, si ati luat act de vointa domniei sale, iar acest lucru este valabil si pentru domnul consilier Olaru, a carui activitate o apreciez. Domniile lor indeplinesc demnitati importante in viata sociala a acestui judet, iar experienta pe care au dobandit-o, de-a lungul multor mandate, (…) le permite sa desfasoare o activitate buna in demnitatile pe care le ocupa in acest moment in structura administratiei judetene. Imi exprim public recunostinta noastra pentru conduita si activitatea lor in Consiliul Judetean”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca.

Mihaela Leta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img