Consiliul Judetean Galati a aprobat bugetul local pe 2011

Data:

Bugetul pe anul 2011 a fost votat in unanimitate de catre Consiliul Judetean Galati
Bugetul pe anul 2011 a fost votat in unanimitate de catre Consiliul Judetean Galati

Consiliul Judetean Galati a aprobat, in unanimitate, bugetul local pe anul 2011, in valoare de totala de peste 200 milioane lei.

Potrivit presedintelui CJ Galati, Eugen Chebac, dintre cele peste 200 de milioane de lei, aproximativ 35% reprezinta rata de dezvoltare, adica investitiile, iar 9,5 milioane lei sunt pentru capitolul sanatate, reparatii curente, reparatii capitale, constructii-montaj. Din valoarea totala de 9,5 milioane lei alocati retelei sanitare, 1,8 milioane lei au fost retinuti pentru plata utilitatilor.

Tot in sedinta de luni a CJ Galati au fost aprobate nu mai putin de 17 hotarari, care fac referire la alocarea de bani pentru o serie de investitii in unitatile sanitare preluate de CJ Galati in subordine la jumatatea anului trecut, pentru unitatea medico-sociala de la Ganesti, pentru constructia unei statii de epurare si pentru modernizarea unor drumuri judetene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...