Consiliul Judeţean, acţionat în judecată de firmele care au făcut deszăpezirea în sezonul 2011-2012

cj prahovaConsiliul Judeţean (CJ) Prahova a fost acţionat în judecată de cinci societăţi comerciale care au făcut deszăpezire pe drumurile judeţene în sezonul rece 2011-2012, aceste firme solicitând în instanţă o sumă totală de peste nouă milioane de lei.

Potrivit datelor oferite, vineri, AGERPRES de CJ Prahova, cele cinci societăţi cer în instanţă să li se plătească sumele care reprezintă contravaloarea lucrărilor de deszăpezire prestate în afara valorii alocate prin actele adiţionale la contractele de prestări servicii.

Valoarea totală confirmată de beneficiar pentru lucrările de deszăpezire însumează 9,19 milioane de lei, inclusiv TVA, se arată în documentul remis AGERPRES.

Astfel, pe rolul instanţelor prahovene au fost înregistrate, în această cauză, un număr de 14 dosare, dintre care unul a fost soluţionat definitiv şi irevocabil, în alte patru a fost respinsă cererea de judecată, şase dosare se află în curs de soluţionare, unul a fost suspendat, iar în două dosare s-a renunţat la judecată.

Consiliul Judeţean Prahova a încheiat contracte de prestări servicii pentru deszăpezirea din sezonul rece 2011-2012 cu cinci societăţi comerciale, suma prevăzută în bugetul CJ pentru această activitate fiind de 7,13 milioane de lei.

AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.