Consilierii judeteni au depus juramantul

Cele mai citite

Consilierii judeteni au depus marti seara juramantul in sedinta de constituire a Consiliului Judetean (CJ) Calarasi, in prezenta prefectului George Iacob.
La acest eveniment care s-a desfasurat in sala de sedinte a CJ Calarasi a participat si senatorul UNPR Vasile Nedelcu.
CJ Calarasi este compus din 30 de consilieri judeteni, din care 17 USL, noua APC (PDL, UNPR, PNTCD) si patru PP-DD. Din cei 30 de consilieri judeteni doar 28 au depus juramantul deoarece doi si-au dat demisia. Unul dintre consilieri care a renuntat la aceasta functie este fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia (APC), iar celalalt este fostul primar al municipiului Oltenita, Costinel Milescu (APC).
Tot in cadrul sedintei de marti seara au fost alesi si cei doi vicepresedinti ai CJ Calarasi. Acestia sunt Ion Stefan (USL) si Bogdan Georgescu (USL). Ion Stefan detine si functia de presedinte interimar al Organizatiei judetene a PSD Calarasi, iar Bogdan Georgescu si pe cea de presedinte al Organizatiei judetene a PC Calarasi.
Presedintele CJ Calarasi este George Raducu Filipescu si se afla la cel de-al treilea mandat consecutiv. El a candidat din partea USL la sefia CJ Calarasi si a castigat un nou mandat cu peste 76.000 de voturi din cele aproape 148.000 valabil exprimate. Acesta detine in prezent si functia de presedinte al Organizatiei judetene a PNL Calarasi, dar si pe cea de vicepresedinte al PNL.
Prezenta la vot in judetul Calarasi a fost de 62,75%, judetul fiind clasat pe locul noua pe tara. In mediul urban prezenta la vot a fost de 57,56% , iar in mediul rural prezenta a fost de 65,70%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie