Consilier local din Argeș atacat cu topoare și lopeți în pădure de către hoții de lemne

Data:

Un consilier local din comuna Davidești a relatat că a fost agresat brutal cu bâte și lopeți în timp ce încerca să îi confrunte pe hoții care transportau ilegal arbori tăiați. Marius Fulgeanu, consilier local din partea USR, susține că a formulat numeroase plângeri către autoritățile competente, însă până în prezent nu s-a luat nicio măsură în acest caz. Potrivit acestuia a mers în pădure, iar atunci când a încercat să atragă atenția asupra activităților ilegale ale hoților, aceștia au reacționat violent, folosind bâte și lopeți pentru a-l agresa. Cu toate că a sunat la numărul de urgență 112, agresorii nu au fost sancționați în niciun fel.

Întrega filmare o puteți viziona pe pagina noastră de Facebook, semnal.eu

https://www.facebook.com/semnal.press/videos/1274811219902390

Screenshot 2023 10 03 004438

„Dacă nu reușeam să filmez acum, eram la pușcărie… M-au prins, m-au lovit, m-au atacat cu lopețile. Nu există hoți de lemne pentru că nu sunt hoți de lemne, sunt oamenii pădurarilor și ai polițiștilor. Aici am copilărit, aici am trăit. Când eram mic, nu vedeai la 50 m în padure, acum întorci trenul, întorci TIR-ul. Aici s-a furat din pământ. Aici a fost un pom, un arbore. E tăiat din rasul pământului” a mai declarat in final Marius Fulgeanu

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...