Conservatorii din Prahova şi-au ales conducerea. Daniel Constantin şi Maria Grapini au fost la conferinţa judeţeană

Cele mai citite

Conservatorii prahoveni şi-au ales în weekend conducerea filialei judeţene. La conferinţa de alegeri au fost prezenţi Daniel Constantin, preşedintele PC, şi Maria Grapini, ministrul pentru IMM-uri.
conservatori prahova
Lucrările conferinţei, desfăşurate în prezenţa a peste 300 de delegaţi, au fost conduse de către Maria Grapini, ministrul pentru IMM-uri, iar la eveniment a fost prezent şi Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi preşedintele Partidului Conservator. Conservatorii prahoveni l-au reconfirmat pe Laurenţiu Rebega pentru funcţia de preşedinte al partidului. „Le mulţumesc colegilor care au avut încă o dată încredere în mine şi au dorit să existe continuitate. Vreau să vă spun că în acest moment este important să consolidăm organizaţia, şi să fim cât mai activi la nivel de administraţie. Sunt mulţumit de colaborarea care decurge politic între cele trei partide, la nivel local, respectiv PSD, PNL şi PC“, le-a spus delegaţilor şi invitaţilor, inclusiv din USL, Laurenţiu Rebega. Totodată, a fost ales şi Biroul Executiv al Partidului Conservator Prahova, pe lista celor care vor ocupa funcţii în partid numărându-se nume noi, persoane care până în prezent nu au mai făcut politică si foarte mulţi tineri.

adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie