Conform promisiunilor autorităților: Pasajul de la Drajna va fi traversat în 3 minute, începând din luna mai, inclusiv legăturile cu Autostrada Soarelui, DN21 și DN3A

Cele mai citite

Autoritățile promit că, în loc de câteva zeci de minute, așa cum este în present, începând din luna mai, pasajul de la Drajna va fi traversat în doar 3 minute, inclusiv legăturile cu Autostrada Soarelui, DN21 și DN3A.

Pasajul de la Drajna va fi o parte importantă a drumului TransRegio Brăila-Slobozia-Călărași-Chiciu, care se întinde pe aproximativ 142 km, dintre care 35 km sunt în județul Ialomița. Se spunea anterior că pasajul va fi deschis înainte de termen, fără cozi de trafic în sezonul estival.

Lucrarea a fost predată constructorului în ianuarie 2022, iar proiectul de infrastructură rutieră este acum la 80,5% din stadiul său. Pasajul va fi o supratraversare pe DN21 cu o lungime de 2,7 km și va avea o lungime de 305 m. Acesta va trece, de asemenea, peste DN 3A Lehliu-Fetești, un drum național paralel cu CF 800.

În decembrie 2021, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că a semnat autorizația de construcție pentru pasajul rutier de la Drajna și că constructorul a promis că va finaliza lucrările înainte de termen. Grindeanu a declarat că așteaptă cu interes finalizarea proiectului. La acea vreme, se preciza că durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie