Conflict aplanat de jandarmii si politistii ilfoveni

Data:

Jandarmii au intervenit pentru stoparea unui conflict intre doua familii
Jandarmii au intervenit pentru stoparea unui conflict intre doua familii

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ilfov, au actionat in sprijinul lucratorilor de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, pentru restabilirea ordinii publice pe raza orasul Popesti Leordeni, unde exista o stare conflictuala, aparuta intre doua familii, pe fondul unor neintelegeri mai vechi si a consumului de alcool.

In urma interventiei fortelor de ordine, starea conflictuala a fost aplanata, iar persoanele vinovate, au fost conduse la Politia orasului Popesti Leordeni pentru continuarea cercetarilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL