Conducerea UNPR Ialomita, preluata de senatorul Vasile Nedelcu

Data:

Conducerea interimara a organizatiei judetene a UNPR Ialomita a fost preluata de senatorul Vasile Nedelcu, vicepresedinte al UNPR si coordonator pentru judetele Ialomita, Calarasi si Giurgiu.
„Organizatia judeteana a UNPR Ialomita este una din organizatiile bune la nivel de tara, insa in momentul de fata se simte nevoia unui impuls ce trebuie dat pentru a pastra trendul ascendent promovat de fostul presedinte al organizatiei judetene – Visan Dumitru, motiv pentru care am hotarat sa preiau eu fraiele la Ialomita, tinand cont si de faptul ca am raspuns si raspund in continuare de aceasta zona. Consider ca pana in momentul de fata nu au fost consistente actiunile impotriva USL-istilor, motiv pentru care doresc impreuna cu organizatia judeteana sa destructurez aceasta Uniune ‘moarta inca din scutece’, pentru ca UNPR este un partid de centru stanga care sustine politicile europene de stanga imbinate cu politicile de crestere economica si de creare a locurilor de munca“, a precizat vineri Vasile Nedelcu, intr-un comunicat transmis AGERPRES.
El a aratat ca UNPR a sustinut si va sustine in continuare Guvernul pentru ca partidul sau are ca „pilon principal interesul national si scoaterea Romaniei din criza economica“.
Potrivit acestuia, UNPR doreste „o altfel de politica si in Ialomita, de promovare a muncii, nu a nemuncii asa cum au facut timp de 20 de ani USL-istii“, si sa dea totodata „o riposta hotarata populismului, demagogiei si fariseismului politic promovat cu atata abilitate de acestia“.
„In acest fel, vom demonstra ca ne meritam locul si rolul pe esicherul politic al Romaniei moderne, iar toti cetatenii se vor convinge de acest lucru odata cu trecerea timpului“, se mai precizeaza in comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...