Conducerea UNPR Ialomita, preluata de senatorul Vasile Nedelcu

Cele mai citite

Conducerea interimara a organizatiei judetene a UNPR Ialomita a fost preluata de senatorul Vasile Nedelcu, vicepresedinte al UNPR si coordonator pentru judetele Ialomita, Calarasi si Giurgiu.
„Organizatia judeteana a UNPR Ialomita este una din organizatiile bune la nivel de tara, insa in momentul de fata se simte nevoia unui impuls ce trebuie dat pentru a pastra trendul ascendent promovat de fostul presedinte al organizatiei judetene – Visan Dumitru, motiv pentru care am hotarat sa preiau eu fraiele la Ialomita, tinand cont si de faptul ca am raspuns si raspund in continuare de aceasta zona. Consider ca pana in momentul de fata nu au fost consistente actiunile impotriva USL-istilor, motiv pentru care doresc impreuna cu organizatia judeteana sa destructurez aceasta Uniune ‘moarta inca din scutece’, pentru ca UNPR este un partid de centru stanga care sustine politicile europene de stanga imbinate cu politicile de crestere economica si de creare a locurilor de munca“, a precizat vineri Vasile Nedelcu, intr-un comunicat transmis AGERPRES.
El a aratat ca UNPR a sustinut si va sustine in continuare Guvernul pentru ca partidul sau are ca „pilon principal interesul national si scoaterea Romaniei din criza economica“.
Potrivit acestuia, UNPR doreste „o altfel de politica si in Ialomita, de promovare a muncii, nu a nemuncii asa cum au facut timp de 20 de ani USL-istii“, si sa dea totodata „o riposta hotarata populismului, demagogiei si fariseismului politic promovat cu atata abilitate de acestia“.
„In acest fel, vom demonstra ca ne meritam locul si rolul pe esicherul politic al Romaniei moderne, iar toti cetatenii se vor convinge de acest lucru odata cu trecerea timpului“, se mai precizeaza in comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img