Conducerea PSD Ilfov a decis sancţionarea cu avertisment a deputatului Ninel Peia

Date:

ninel-peiaBiroul Permanent Judeţean al PSD Ilfov a decis luni sancţionarea cu avertisment a deputatului Ninel Peia, care, alături de alţi trei parlamentari români, a efectuat recent o vizită în Taiwan fără să informeze conducerea PSD Ilfov, conducerea centrală a PSD sau conducerea Camerei Deputaţilor.
Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES, conducerea PSD Ilfov a decis sancţionarea vicepreşedintelui PSD Ilfov Ninel Peia în baza Art. 30-31 din Statut.
„Biroul Permanent Judeţean a hotărât sancţionarea lui Ninel Peia, membru al Biroului, cu avertisment, pentru următoarele motive: în deplasarea efectuată în Taiwan nu a acţionat corect pentru realizarea obiectivelor şi a programului politic al partidului (lit. c.); a exprimat public în numele partidului păreri care contravin politicii şi strategiei partidului (guvernului) (lit.f); nu a luat aprobarea grupului parlamentar din Camera Deputaţilor pentru cele exprimate în deplasarea făcută (art 236)“, arată sursa citată.
Potrivit documentului, deputatul Ninel Peia a declarat că deplasarea s-a făcut la invitaţia Reprezentanţei economice a Taiwan-ului, transportul şi cazarea fiind achitate de către gazde, iar restul cheltuielilor fiind suportate de către parlamentarii Ninel Peia, Ovidiu Iane, Costică Canacheu şi Remus Cernea.
„Deputatul PSD a susţinut că şi-a propus să fie o vizită care să fie percepută ca având un caracter strict economic. Ninel Peia a afirmat, în faţa colegilor din conducerea PSD Ilfov, că regretă faptul că nu a informat organizaţia şi pe preşedintele acesteia, senatorul Gabriela Firea, conducerea PSD la nivel central, şi conducerea Camerei Deputaţilor, despre intenţia sa de a face parte din grupul parlamentarilor care au vizitat Taiwan. Peia susţine că s-a gândit exclusiv la oportunităţile economice care ar putea fi obţinute în urma întâlnirilor cu oameni de afaceri taiwanezi, în perspectiva implementării unor investiţii în judeţul Ilfov“, se mai arată în comunicat. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...