Concursul National „Mesajul meu antidrog“, editia a IX-a

Cele mai citite

In luna ianuarie 2012, Agentia Nationala Antidrog a lansat Concursul National „Mesajul meu antidrog“ – editia a IX-a, cu tema „Coloreaza-ti viata altfel… fara droguri!“.
„Mesajul meu antidrog“, ajuns in prezent la editia a IX-a, reprezinta un proiect sustenabil de traditie al Agentiei Nationala Antidrog si un exemplu de bune practici in domeniul cooperarii cu institutiile reprezentative din mediul scolar. Rezultatele obtinute pana in prezent incurajeaza oferirea de continuitate acestui demers preventiv, care are caracterul unic de a conferi adolescentilor incadrati intr-o forma de invatamant o alternativa la consumul de droguri.
Astfel, prin sectiunile propuse, concursul incearca sa ofere adolescentilor posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive in favoarea unei vieti sanatoase, fara droguri. Sectiunile editiei a IX-a sunt: pagina web, film de scurt metraj, fotografie digitala, eseu, sport si arte vizuale.

Concursul va fi promovat in unitatile de invatamant pana la sfarsitul lunii februarie, in perioada martie-aprilie se va desfasura etapa judeteana, iar premierea la nivel judetean se va realiza la inceputul lunii iunie.
Activitatile proiectului sunt planificate, organizate si coordonate la nivelul judetului de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Calarasi in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Calarasi.
In cele opt editii desfasurate pana in prezent, la nivel local au fost implicati numerosi tineri care si-au exprimat prin diverse forme opiniile si atitudinile fata de consumul de tutun, alcool si droguri, constientizand in acest fel si consecintele negative asociate acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie