Concordia, fara Trica in meciul cu Dinamo II

Cele mai citite

Concordia Chiajna a confirmat calculele hartiei in partida cu Dinamo II, chiar daca oaspetii s-au prezentat, la startul partidei de duminica, cu sapte jucatori din lotul primei echipe.

Lipsiti de aportul lui Trica si cu Oae doar pe banca de rezerve, ilfovenii s-au napustit catre poarta lui Dolha inca din primele minute si au ratat deschiderea scorului prin Budean. Un corner de pe partea stanga a fost batut scurt pentru Raduca, iar tanarul atacant s-a descotorosit inteligent din marcaj si de pe linia de fund a centrat pentru Iencsi. Capitanul gazdelor a intors mingea in centrul careului pentru sutul lui Cosic, iar Budean deviat suficient pentru a face inutila interventia lui Dolha.

La urmatoarea faza de atac, Concordia isi putea majora avantajul, dar Adrian Popa nu l-a putut invinge pe Dolha, intr-o situatie unu contra unu. Dinamovistii si-au revenit dupa o jumatate de ora de la startul partidei si si-au creat trei mari ocazii in doua minute. Imprecizia finalizarilor si portarul Florin Nita le-au refuzat golul egalizator. Ultima mare ratare a reprizei a apartinut tot oaspetilor. Alexe a intors in careu doi fundasi, si-a potrivit mingea pentru sut, dar nici de aceasta data Nita nu s-a dat batut. 

Concordia a inceput la fel de bine repriza secunda ca si pe prima, reusind sa marcheze golul de 2-0 prin Raduca (53). Atacantul in varsta de 20 de ani a reluat mparabil cu capul o centrare de pe partea dreapta. Chiajna putea face scor de forfait, dupa numai patru minute, dar Ad. Popa a fost ghinionistul meciului. 

Spre finalul jocului ocaziile au fost tot mai rare. Concordia Chiajna a obtinut o victorie importanta, care trebuia bifata in lupta pentru promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie