Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti lanseaza programul Airport Visit Tour

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Din aceasta toamna, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti lanseaza programul Airport Visit Tour. Doritorii care vor sa participe la acest program se pot inscrie in fiecare a doua zi de vineri si respectiv ultima zi de sambata din luna. Prima vizita va avea loc vineri, 8 octombrie.

Organizatorii programului au lansat aceasta actiune ca dovada a succesului obtinut sub genericul „Portile Deschise la Aeroport”. Un alt punct important l-a reprezentat interesul oamenilor, in special al celor mici dar si al profesorilor, care au dorit sa le arate invataceilor lucruri interesante despre aviatia civila romana si internationala.

Interiorul aeroportului Henri Coanda
Interiorul aeroportului Henri Coanda

Aceasta actiune are ca obiectiv deschiderea catre public, cu scopul cunoasterii si intelegerii a tot ceea ce tine de aeroport, de avioane si de oamenii care muncesc in acest domeniu.

Programul se adreseaza atat celor pasionati de aceasta lume, cat si celor care doresc sa se initieze in aviatie. Vizitele sunt asistate de catre un ghid, care le va prezenta oamenilor date legate de infrastructura aeroportului (piste, platforme de stationare, terminale de pasageri etc), meseriile specifice intr-un aeroport, despre operatiunile la sol (tractare/push back, dirijarea aeronavelor la sol), dar si despre utilajele si echipamentele pe care le pot vedea in actiune.

Programul este binevenit pentru unitatile de invatamant, dar si pentru familii.

Daca sunteti curiosi si dornici sa luati parte la acest program si vreti sa patrundeti, pentru cateva ore, in lumea zborului, puteti afla mai multe informatii pe www.otp-airport.ro, la sectiunea Airport Visit Tour.

Andreea Chicuş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie