Colonelul Gheorghe Nastasie, seful ISU Olt, s-a pensionat

Data:

Odata cu prezentarea bilantului ISU Olt, care s-a desfasurat in sala Europa a CJ Olt, colonelul Gheorghe Nastasie, seful inspectoratului, a anuntat ca se pensioneaza, dupa o activitate de 32 de ani ca pompier, din care 12 ani numai la conducerea unitatii din Slatina.

Cel care il va suplini, deocamdata, este bunul sau prieten si coleg de foarte multi ani, colonelul Marian Pica.

Emotionat de acest eveniment, colonelul Nastasie a spus: „M-am tot gandit la clipa aceasta, insa emotiile sunt mai mari decat ma asteptam. Insa, este firesc ca dupa o anumita varsta in sistemul militar sa ne gandim si la pensie. Sunt mandru ca am facut parte din aceasta arma de elita, pusa suta la suta in slujba cetateanului. Am mandria aceasta si tot timpul o sa ma gandesc la voi ca la cei mai buni prieteni“.

Iata ce au spus colegii si subalternii colonelului Gheorghe Nastasie: „Despre omul si militarul Gheorghe NASTASIE nu se poate vorbi decat la superlativ, un profesionist desavarsit si un om care s-a facut respectat indiferent de functia pe care a ocupat-o. Cariera militara a inceput-o la 19 ani, in anul 1976, cand a fost admis la Scoala de Ofiteri Bucuresti. In anul 1979, dupa terminarea studiilor, a fost repartizat la Grupul de Pompieri Olt, Compania 2 de Pompieri Caracal. Cu exceptia perioadelor cand si-a continuat studiile la Academia Militara Bucuresti si a fost transferat in interes de serviciu la Grupurile de Pompieri Valcea si Cluj, colonelul Gheorghe NASTASIE a fost in slujba cetatenilor din judetul Olt. Fie ca a indeplinit functia de Comandant de Pluton, Sef Serviciu Prevenirea Incendiilor sau Sef Birou Resurse Umane, a fost acelasi profesionist si dovada sunt cuvintele frumoase pe care toti oamenii care au lucrat cu dansul le spun atunci cand vorbesc despre omul si militarul Gheorghe NASTASIE. Incepand din anul2000 aocupat functia de Comandant Grup, la Grupul de Pompieri al judetului Olt, din anul 2005, odata cu infiintarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Matei Basarab“ al judetului Olt, ocupand functia de Inspector Sef.

La data de 28.12.2011, printr-un ordin al Ministrului Administratiei si Internelor, Colonelul Gheorghe NASTASIE a fost trecut in retragere cu drept la pensie militara. Omul Gheorghe NASTASIE s-a nascut in orasul Piatra Olt la data de 04 iunie 1957, este casatorit, are doi copii si de putin timp este si bunic.

Ii multumim pentru tot ce a facut pentru aceasta institutie, pentru ca a reusit sa faca din ISU Olt unul dintre cele mai performante si moderne inspectorate din tara si-i uram multa sanatate si sa se bucure cat mai mult timp de pensie“.

Dupa ce a primit felicitari din partea autoritatilor judetene, a colegilor si subordonatilor, colonelul Gheorghe Nastasie a acceptat sa ofere un scurt interviu pentru VGtv, pe care va invitam sa il urmariti la VGTv, www.vgtvolt.cabanova.com

Din partea noastra, pensie lunga, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Georgiana si Viorel Raicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...