Colecta de fonduri pentru o asociație suspectă

Cele mai citite

Zilnic, putem observa pe străzile orașului persoane de toate vârstele cerând contribuții financiare pentru diverse scopuri caritabile. Cu toate acestea, trebuie să fim atenți, deoarece mulți dintre acești oameni încasează banii în propriile lor buzunare. Acest aspect a fost confirmat în urma unei verificări efectuate de Poliția Locală.

Într-o zi de duminică, în jurul orei 16:45, în zona centrală a orașului Timișoara, pe strada N. Paulescu, polițiștii locali au identificat trei persoane care colectau bani în numele unei asociații. Aceste trei tinere, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, toate din județul Ialomița, susțineau că adunau fonduri pentru Asociația Regională pentru Surdomuți, Handicapați și Copii Săraci. Ele au fost amendate conform prevederilor Legii 61/1991 republicată, cu sume de 500 de lei fiecare pentru cele două persoane majore, și 250 de lei pentru minora din grup. Motivul sancționării lor a fost că nu aveau aprobări legale pentru a desfășura astfel de activități.

În plus, în săptămânile anterioare, polițiștii locali au identificat și sancționat alte persoane care se aflau în aceeași situație, acestea fiind prezențe atât în centrul orașului, cât și în alte părți ale localității. Persoanele în cauză au fost transferate polițiștilor de la Secția 1 pentru a continua investigațiile legate de motivul pentru care colectau bani în acest mod. Există suspiciuni cu privire la intențiile lor reale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție în județul Olt, în urma unei coliziuni între un autobuz și o autoutilitară

În localitatea Recea, județul Olt, a fost declanșat PLANUL ROȘU de intervenție în urma unui grav accident rutier care...

Alte articole din aceasta categorie