Colaborare pentru integrarea copiilor aflati in evidentele DGASPC Giurgiu

Data:

Protocol de colaborare intre Muzeul Judetean “Teohari Antonescu”  si DGASPC Giurgiu
Protocol de colaborare intre Muzeul Judetean “Teohari Antonescu” si DGASPC Giurgiu

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu si Muzeul Judetean “Teohari Antonescu” au incheiat un protocol de colaborare care vizeaza organizarea de actiuni in beneficiul copiilor si tinerilor aflati in evidentele DGASPC Giurgiu.

“Avandu-se in vedere pregatirea pentru viata independenta si integrarea sociala a copiilor si tinerilor aflati in protectie sociala, vom derula, impreuna cu Muzeul Judetean, activitati de informare, educare si socializare a lor” a declarat pentru AGERPRES, reprezentanta DGASPC Giurgiu, Denisa Cristescu.

Prin acest protocol, copiilor si tinerilor aflati in plasament rezidential sau in ingrijirea asistentilor maternali profesionisti, precum si insotitorilor acestora, le este asigurat accesul gratuit in salile de expozitii ale muzeului, acestia fiind de asemenea invitati sa participe si la alte actiuni derulate de institutia de cultura.

Pentru ca inca se afla in vacanta scolara un numar de 30 de copii si tineri de la Casele de tip familial “Casa Mea”, “Casa Verde”, “Casa Sfantul Ioan” si “Casa Dunarii”, precum si cei gazduiti in apartamentele aflate in subordinea DGASPC Giurgiu au vizitat expozitiile permanente al Muzeului Judetean Giurgiu si au primit informatii despre exponate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...