Colaborare între Banca Națională a României și Muzeul Județean Buzău în vederea creării unui centru de resurse destinate tineretului

Data:

Agenția Buzău a Băncii Naționale a României (BNR) a semnat un acord de parteneriat cu Muzeul Județean în vederea înființării Centrului Regional de Resurse pentru Tineret.

Prin intermediul acestui centru, tinerii vor avea oportunitatea de a participa la programe specializate, concepute pentru a-și dezvolta cunoștințele în domeniul economico-financiar.

Daniel Costache, directorul Muzeului Județean, a subliniat importanța acestui parteneriat, menționând că este esențial pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor buzoieni. Centrul va găzdui întâlniri și programe educaționale referitoare la educația financiară, oportunitățile de dezvoltare financiară și sursele de finanțare disponibile.

Reprezentanții BNR au exprimat, de asemenea, importanța acestui proiect, evidențiind obiectivul de a îmbunătăți cunoștințele financiare ale tinerilor și de a-i familiariza cu aspectele-cheie ale promovării unei afaceri.

Georgeta Pufu, directorul Agenției Buzău a BNR, a subliniat colaborarea unică dintre instituțiile implicate și a evidențiat importanța educației economice și financiare în dezvoltarea viitoare a tinerilor.

Proiectul este susținut de către Inspectoratul Școlar Județean și Geoparcul “Ținutul Buzăului”, evidențiind sprijinul comunității pentru inițiativele educaționale.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...