Codrin Ștefănescu, atac dur la colegul din PSD implicat în scandalul „mafia cărnii”

Cele mai citite

Codrin-ȘtefănescuSecretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, reacționează tranșant la scandalul în care este implicat și social-democratul Nicolae Bădălău, după ce procurorii anticorupție au arătat că o firmă din acest dosar, Avicola Călărași, a livrat unui lanț de hypermarketuri cantități importante de carne alterată.
„Este absolut inacceptabil cum, din dorința acerbă de a se îmbogăți, unii ajung să pună în pericol sănătatea și chiar viața oamenilor, comercializând alimente alterate sau infestate, cu care sunt hrăniți inclusiv copii. Este abominabil modul în care acești vânzători de otrăvuri reușesc, în deplină complicitate chiar și cu unii factori decizionali, să distribuie produse toxice în rețelele specializate de la nivel național“, transmite Ștefănescu într-un comunicat de presă.
Social-democratul crede că vânzarea cu bună știință a produselor alterate poate fi încadrată la „genocid“ pentru efectele pe care le poate avea în rândul populației.
„Concluzionând, managerii și patronii care au cunoștință de aceste fapte și sunt implicați în scandalul cărnii de pui este obligatoriu să răspundă pentru infracțiunile comise, iar pe viitor ar trebui probabil să li se interzică să mai lucreze în acest domeniu, pe întreg teritoriul României”, conchide Ștefănescu.

Alte articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img