Coaliţia s-a rupt. Războiul continuă.

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Gheorghe Ana, deputat PSDMarin Antonescu, PD-LPSD: „Traian Băsescu este responsabil pentru criza majoră de astăzi“

PD-L: „PSD a ales această variantă din considerente strict electorale“

Social-democraţii şi democrat-liberalii dâmboviţeni au reacţionat imediat după ruperea Coaliţiei PSD – PD-L. Deputatul PSD Gheorghe Ana, pe de o parte şi prim-vicepreşedintele PD-L Dâmboviţa – Marin Antonescu, au aruncat responsabilitatea crizei politice care a cuprins România dintr-o parte în cealaltă. Astfel, dacă parlamentarul social democrat l-a învinovăţit în mod direct pe preşedintele Traian Băsescu pentru scoaterea PSD de la guvernare, Marin Antonescu a declarat că iresponsabilitatea liderilor Partidului Social Democrat au dus la acest deznodământ.

Gheorghe ANA, PSD: „Traian Băsescu a demonstrat încă o dată că este supercampionul situaţiilor conflictuale. Şi-a început mandatul prin scandal şi-l încheie tot prin scandal. (…) Prin semnarea decretului de remaniere, Traian Băsescu a rupt Coaliţia. Prin urmare, tot el trebuie să-şi asume consecinţele acţiunii sale. România este astăzi într-o criză majoră şi preşedintele este responsabil pentru asta. El i-a ordonat lui Emil Boc să-l remanieze pe Dan Nica“.

Marin Antonescu, PD-L: „Deşi consider Partidul Social Democrat responsabil pentru momentul politic actual, nu putem vorbi de o responsabilitate în faţa unei iresponsabilităţi atât de evidente.
E vorba la PSD de lipsă de răspundere pentru obligaţiile pe care şi le-au asumat, de laşitate politică şi de faptul că, din considerente strict electorale, au ales această variantă. De altfel, Mircea Geoană a intrat în campanie electorală imediat după constituirea Guvernului“.
A consemnat Petruţ Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie