CJ Ilfov visează mașini autonome pe drumurile județului. Care drumuri?

CJ Ilfov visează mașini autonome pe drumurile județului. Care drumuri?

CJ Ilfov a început săptămâna în forță! N-avem idee ce au fumat în week-end, dar s-au gândit să momească locuitorii din Ilfov cu un nou proiect “futuristic”: “Nanoroboți și mașini autonome” la Măgurele.  Cu ajutorul proiectului fumat (pardon, proiectat) direct cu hârtiuță provenind din Revista Anticipația, începem să întrezărim miile de mașinuțe autonome care vor zburda pe drumurile județului. UPS! Am spus “drumurile județului”? Cele de care se plâng cetățenii pe pagina oficială de Facebook a CJ? Sau mașinuțele vor circula doar pe Strada Independenței din Buftea, ca să se plimbe famiglia Pistol de la un teren la altul? Chiar așa, după ce terminăm documentarea pentru strada Independenței (care NU este drum județean), poate ne răspundeți de ce era acea zonă o prioritate, de ați împrumutat bani ca să o modernizați la standarde europene? Oare primarul Pistol nu avea bani să-și modernizeze strada? Că bani (europeni) au fost ca să se tragă canalizare și apă în câmp…

Voi visați la “Nanoroboți și mașini autonome” iar cetățenii vă întreabă, obsesiv, pe pagina de Facebook când vor beneficia de apă potabilă și canalizare! În anul de grație 2020 în cel mai bogat județ din România! Coborâți din turnul de cristal, duceți-vă efectiv în județ și stați de vorbă cu oamenii. Oameni reali, nu ăia băgați în față de primari ca să vă spună cât sunt de mulțumiți de realizările celor mai iubiți fii ai poporului.

P.S.: Recomandăm specialiștilor, atunci când vor să ne arunce praf în ochi, măcar să stăpânească termenii: sunt “Nanoboți”. Ramura se numește “Nanorobotică”. Cu plăcere!

Ipotetic, așa ar putea să arate o audiență la Consiliul Județean Ilfov, în viitorul apropiat (drepturi de autor canalul de Youtube al Altex România):

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.