Circulatia rutiera dinspre Brasov spre Bucuresti, deviată pe DN 1 A

Circulaţia rutieră pe DN 1 între Braşov şi Bucureşti este deviată, luni după-amiază, 24 iunie, pe DN 1 A, din cauza numărului mare de maşini, în condiţiile în care mii de turişti care au petrecut weekend-ul la munte revin în Capitală.

politia rutiera

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, luni după-amiază, circulaţia rutieră pe DN 1 dinspre Braşov spre Bucureşti a fost deviată pe DN 1 A, pe ruta Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti, din cauza aglomeraţiei.

Traficul pe DN 1 a început să se desfăşoare îngreunat încă de dimineaţă în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, întrucât mii de turişti care au petrecut minivacanţa de Rusalii la munte revin în Capitală. Traficul în zona respectivă este îngreunat şi din cauza condiţiilor meteorologice, la munte plouând abundent.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Prahova, comsiarul şef Ştefan Crivăţ, mai multe echipaje ale Poliţiei acţionează pentru fluidizarea traficului la principalele intersecţii din Azuga, Buşteni, Sinaia şi Comarnic.

Traficul rutier pe sensul de urcare către munte nu a fost deviat.

Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, întrucât în unele zone carosabilul este acoperit cu apă şi se scurg aluviuni de pe versanţi.

MEDIAFAX

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] Circulatia rutiera dinspre Brasov spre Bucuresti, deviată pe DN 1 A este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, […]