Circulatia navala pe Dunare ingreunata in zona judetului

Data:

Circulatia navala pe Dunare, in zona judetului Calarasi, se desfasoara miercuri cu dificultate din cauza nivelului scazut al apei.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, inspector Ramona Tudor, a declarat, pentru AGERPRES, ca mai multe nave aflate pe Dunare circula greu sau sunt ancorate deoarece nivelul apei este scazut.
Potrivit acesteia, zece nave se afla in asteptare la kilometrul 380 al Dunarii in zona municipiului Calarasi, o alta nava la kilometrul 390 in zona comunei Ciocanesti si alte nave intre kilometri 401 si 425 in zona municipiului Oltenita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL