Ciprian Burdușa: “Sunt cu adevărat hotărât să lupt cu politicienii actuali care jefuiesc județul Ilfov!”

Ciprian Burdușa: “Sunt cu adevărat hotărât să lupt cu politicienii actuali care jefuiesc județul Ilfov!”

Stimate SEMNAL.EU,

Am citit recent în publicația dumneavoastră despre aranjamentele pe care le fac așazișii oameni politici ilfoveni, în speță gruparea Petrache-Rizia, pentru ca actualul președinte al CJ Ilfov acceadă la încă un mandat. Ba mai mult, se zvonește că acesta ar putea beneficia până și de sprijinul lui Florentin Pandele, aflat de cealaltă parte a baricadei.

Din păcate, așa cum românii au putut lesne observa în ultimii 30 de ani, politicienii români nu mai țin cont de doctrine, de idei politice de stânga sau de dreapta, nici de interesul cetățeanului, fiind preocupați doar de “jocuri”, de cele mai multe ori cu implicații financiare sau de putere.

În Ilfov, de prea mulți ani, Președintele de Consiliu Județean precum și consilierii sunt impuși cetățenilor, fără ilfovenii aibă, cu adevărat, un cuvânt de spus. Așa numitele “negocieri politice” nu-mi dovedesc decât că votul ilfovenilor este doar monedă de schimb pentru putere, funcții și implicit accesul la zecile și sutele de milioane de euro din bugete.

Îmi vine acum în minte anunțul de depunere al candidaturii la președinția CJ Ilfov al Vicepreședintelui în funcție, Dl. Rizia Tudorache, anunț prin care îl ridica în slăvi pe “Jupân Petrache”. Mă întreb cum s-au simțit miile de votanți PMP: trădați sauși fără lider?

Mass-media, voit sau nu, susține acest joc. Nu pot nu remarc faptul până și publicația dumnevoastră, pe care nu o bănuiesc de vreun partinizat politic, a omis analizeze pentru alegerile la Consiliul Județean și alte persoane, în afara de baronii locali.

Ilfovenii merită să știe că Alianța Național Țărănistă, deși înființată doar din noiembrie 2019, este continuatoarea de drept a platformei politice a țărăniștilor autentici și își propune aducă un suflu nou în administrația sufocata de baronii locali. La vremuri noi, oameni noi cu principii testate și ancorate în realitățile românești.

Personal, deși nu fac politică decât de câteva luni, m-am decis să las deoparte activitatea antreprenorială și să candidez tocmai pentru ca județul nostru să scape de aceste grupări politice, interesate doar de bani și care în loc să administreze Ilfovul în favoarea cetățenilor, îl jefuiesc fără milă.

Toți ilfovenii, în special cei dezamăgiți de actuala clasă politică, de promisiuni sau lipsiți de cele mai elementare condiții de trai (apă și canal printre altele), trebuie să iasă la vot și aleagă nu politicieni, ci oameni care vor să ridice județul la rangul pe care îl merită.

Este momentul să îi trimitem acasă pe cei care permit Ilfovul să se transforme în groapa de gunoi a Capitalei. Și vă dau două exemple: recentaStație de sortare” de la Tunari, precum și GroapaEcologică” de la Vidra. Astfel de atentate la sănătatea ilfovenilor trebuie înceteze!

Trebuie, de asemenea, să spunem ”STOP!” tuturor dezvoltărilor imobiliare fără cap, care au ca scop doar îmbogățirea rapidă a mafiei din domeniu. Cartiere care nu respectă standarde minime și care deversează apele reziduale în lacurile noastre, blocuri construite în afara normelor legale, cartiere care se transforma în mici “Venețiila prima ploaie pentru că nu beneficiază de canalizare corespunzătoare și cu străzi pe care, de multe ori mașinile de pompieri nici măcar nu încap. Să scăpăm de PUZ-uri și PUG-uri date pe cumetrii politice sau pe șpagă! Sunt multe lucruri în Ilfov care trebuie îndreptate.

Doresc să-mi aduc contribuția la toate acestea, cu sprijinul ilfovenilor!

Sunt Ciprian Burdușa și candidez la Consiliul Județean Ilfov din partea Alianței Național Țărăniste!

Cu prietenie, Ciprian Burdușa

Secretar General Alianța Național Țărănistă Ilfov

Leave a Reply

Your email address will not be published.