Cinci persoane, inclusiv un copil de cinci ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier

Data:

Cinci persoane, inclusiv un copil în vârstă de cinci ani, au fost transportate la spital duminică după-amiază în urma unui accident rutier care a avut loc pe drumul național 72, în județul Dâmbovița, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Evenimentul a avut loc în după-amiaza zilei de duminică pe DN 72, în localitatea Răzvad din județul Dâmbovița, între Târgoviște și Ploiești.

“Preliminar, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Doicești, conducând un autoturism pe DN 72 dinspre Târgoviște spre Ploiești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din comuna Ocnița. În urma impactului, șoferul în vârstă de 46 de ani și alți patru pasageri ai autoturismelor, cu vârste cuprinse între 5 și 35 de ani, au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, au declarat oficialii Poliției județene Dâmbovița.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița au confirmat că între victime se află doi minori.

Poliția continuă să investigheze în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...